Informatii Plata & Livrare

Preţ şi modalităţi de plată:

 

Preţurile prezentate sunt exprimate în RON și includ TVA 20%.

Preţul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare, unde se aplică.

Cotravaloarea produselor comandate precum si a transportului, se plateste curierului in momentul primirii comenzii sau prin transfer bancar (sau internet banking) inaintea expedierii.

Pentru detalii privind plata in cazul in care se opteaza pentru ridicarea personala va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0723655586.

Informaţii cu privire la livrare:

 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data confirmatii telefonice a comenzii dvs. (cu excepţia zilelor nelucrătoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Produsele sunt livrate prin firma de curierat Fan Courier.


Costul livrarii pentru Bucuresti este de 17 RON iar pentru orice alt oras din Romania in care exista un sediu Fan Courier este 22 RON.

Daca se efectueaza plata prin transfer bancar sau internet banking, costul transportului este de de 12 RON pentru Bucuresti, iar pentru orice alt oras din Romania in care exista un sediu Fan Courier este 17 RON.

Pentru detalii privind ridicarea personala va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0723655586 si in momentul plasarii comenzii sa scrieti un comentariu cu "doresc ridicare personala". Pentru ridicarea personala se poate efectua plata numai prin transfer bancar (sau internet banking). Se va efectua plata doar pentru contravaloarea produselor, dupa confirmarea de catre noi a existentei in stoc a produselor dorite de catre dvs. Adresa completa de ridicare precum si ziua si intrervalul orar vor fi furnizate clientilor odata cu confirmarea telefonica a comenzii. Costul transportului pentru ridicarea personala este de 0 lei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse nu se afla pe stoc, veti fi instiintati in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul similar daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord, in cazul in care cel initial nu se afla pe stoc.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele pot fi inlocuite de catre noi (in limita stocului) daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului. Daca observati ca punga de curierat are urme de de deteriorare va rugam sa luati legatura cu noi in momentul primirii coletului, inca in prezenta curierului si fara a o desface.

Cum comand?

Comenzile pot fi facute pe site. Ulterior plasarii comenzii, veti fi contactat telefonic pentru a o confirma. Datele pe care le veti furniza despre dumneavoastra trebuie sa fie reale, actuale corecte si complete.

Stoc Produse:

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse nu se afla pe stoc, veti fi instiintati in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul similar daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord, in cazul in care cel initial nu se afla pe stoc.

Observatie pentru imbracaminte: Stocul tricourilor, maieurilor si hanoracelor se schimba foarte des si este posibil ca marimea dorita sa nu fie disponibila in momentul plasarii comenzii. Veti fi contactat telefonic dupa plasarea comenzii in legatura cu disponibilitatea marimii dorite.

Kryptonited Z.inc nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori extremi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul sa livreze la timp, fapt pentru care Kryptonited Z.inc nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea produselor la timp.