Termeni Si Conditii

Date de identificare pentru S.C. Superhero Hype SRL.
J40/12506/2015
CIF: 35120409
Sediu: Aleea Avrig nr. 16, Bucuresti
ING Bank, Sucursala Mosilor: RO29INGB0000999905377196
 

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE FOLOSIRE A WEBSITE-ULUI WWW.KZINC.RO

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.kzinc.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.

www.kzinc.ro este administrat de SC. Superhero Hype SRL. cu sediul social în Bucureşti, sector 2, Aleea Avrig nr. 16 , Bloc P30, Scara 1, Ap. 129, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr J40/12506/13.10.2015, CUI 35120409.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări site-ului www.kzinc.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

Obligaţiile de înregistrare:

Pentru a putea cumpăra de pe www.kzinc.ro, trebuie să introduceti datele  dvs. personale pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, declarati că veti furniza informaţii reale, corecte, actuale şi complete despre dvs.

În situaţia în care considerăm că această obligaţie a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a îţi bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

 

Preţ şi modalităţi de plată:

 

Preţurile prezentate sunt exprimate în RON și includ TVA 20%.

Preţul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare, unde se aplică.

Cotravaloarea produselor comandate precum si a transportului, se plateste curierului in momentul primirii comenzii.

Pentru detalii privind plata in cazul in care se opteaza pentru ridicarea personala va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0723655586.

Informaţii cu privire la livrare:

 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data confirmatii telefonice a comenzii dvs. (cu excepţia zilelor nelucrătoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Produsele sunt livrate prin firma de curierat Fan Courier.


Costul livrarii pentru Bucuresti este de 17 RON iar pentru orice alt oras din Romania in care exista un sediu Fan Courier este 22 RON.

Daca se efectueaza plata prin transfer bancar sau internet banking, costul transportului este de de 12 RON pentru Bucuresti, iar pentru orice alt oras din Romania in care exista un sediu Fan Courier este 17 RON.

Pentru detalii privind ridicarea personala va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0723655586 si in momentul plasarii comenzii sa scrieti un comentariu cu "doresc ridicare personala". Pentru ridicarea personala se poate efectua plata numai prin transfer bancar (sau internet banking). Se va efectua plata doar pentru contravaloarea produselor, dupa confirmarea de catre noi a existentei in stoc a produselor dorite de catre dvs. Adresa completa de ridicare precum si ziua si intrervalul orar vor fi furnizate clientilor odata cu confirmarea telefonica a comenzii. Costul transportului pentru ridicarea personala este de 0 lei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse nu se afla pe stoc, veti fi instiintati in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul similar daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord, in cazul in care cel initial nu se afla pe stoc.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele pot fi inlocuite de catre noi (in limita stocului) daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului. Daca observati ca punga de curierat are urme de de deteriorare va rugam sa luati legatura cu noi in momentul primirii coletului, inca in prezenta curierului si fara a o desface.

 

Politica interna de conciliere client

Daca intampinati probleme referitoare la plasarea comenzilor, va punem la dispozitie nr. de telefon 0723655586 pentru a ne contacta cu informatii specifice in vederea solutionarii acestor probleme.

Drepturile de autor (Copyright):

 

Întregul conţinut al site-ului www.kzinc.ro, incluzând texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea SC. Superhero Hype SRL. sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.kzinc.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de e-mail office.superherohype@gmail.com

 

Politica de confidenţialitate:

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul clienţilor în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plăţile online, Organismele Internaţionale de Carduri şi Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituţiile abilitate.

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/200, clienţii noştri au următoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12).

2)  Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obţine, la cerere şi în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3)  Dreptul la intervenţie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă şi în mod gratuit, următoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;

b)  transformarea datelor personale nelegale în date anonime;

c)  notificarea terţilor cu privire la operaţiunile prevăzute la lit. a) şi b).

4)  Dreptul la opoziţie (art.15) - dreptul de a se opune, în mod gratuit şi printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca datele care o vizează să faca facă obiectul unei prelucrări.

5)  Dreptul de a se adresa justiţiei (art.18) - dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor garantate de lege si şi care au fost încălcate.

6)  Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Datele furnizate de către clienţi către SC. Superhero Hype SRL. pentru efectuarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.


Datele personale ale clientului vor fi folosite de către SC. Superhero Hype SRL. numai în scopul declarat al acestui site.


SC. Superhero Hype SRL. se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în scopul verificărilor tranzacţiilor comerciale, sau în caz de litigiu SC. Superhero Hype SRL.îşi declină orice responsabilitate privitoare la conţinutul oricărui site care se poate accesa prin legăturile care pornesc de la site-ul său, acestea revenind în răspunderea proprietarilor/administratorilor acestor site-uri.


SC. Superhero Hype SRL îşi asumă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site.

 

Responsabilităţi privind produsele:

SC. Superhero Hype SRL nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea produselor achiziţionate prin intermediul acestui site, în alte scopuri decât cele menţionate de producător. Returnarea produselor se poate efectua în conformitate cu dispoziţiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii te rugăm să vizitezi secţiunea "Politica de retur".

 

Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanta

Art. 1. - Următoarele tehnici de comunicaţie la distanţă necesită acordul prealabil al consumatorului:
a) sistem automatizat de apel fără intervenţie umană (automat de apel);
b) telecopiator (fax);
c) adresa de poştă electronică (e-mail).

Art. 2. - Utilizarea altor tehnici de comunicaţie individuală la distanţă în afara celor prevăzute la art. 1 nu este permisă dacă există un refuz manifestat de consumator.

Lista cuprinzând tehnicile de comunicaţie la distanţă:
a) imprimat neadresat;
b) imprimat adresat;
c) scrisoare tipizată;
d) publicitate tiparită cu bon de comandă;
e) catalog;
f) telefon cu intervenţie umană;
g) telefon fără intervenţie umană (automat de apel, audiotext);
h) radio;
i) videofon (telefon cu imagine);
j) videotext (microordinator, ecran TV cu tastatură sau ecran tactil);
k) poştă electronică (e-mail);
l) telecopiator (fax);
m) televiziune (teleshopping).

 

POLITICA DE RETUR

Dacă eşti nemulţumit de produsele cumpărate on-line de la www.kzinc.ro şi vrei să renunţi la cumpărare şi implicit să primeşti banii înapoi, poţi să aplici pentru procedura de retur a produselor în 14 zile, conform dispoziţiilor Ordonanţei de Urgenţă nr.34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Prin contract la distanţă se înţelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant şi un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte şi la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicaţie la distanţă.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienţilor care au achiziţionat produse online de pe site-ul www.kzinc.ro. Clientul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţa, în termen de 14 zile, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, atât timp cât produsele sunt prezentate nedesfăcute, nedeteriorate în ambalajul lor original.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. SC Superhero Hype SRL. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.
Returnarea banilor se realizează tot în termen de 30 de zile, iar cheltuielile aferente (transferul bancar sau curierul) vor fi suportate de către cumpărător.


Dreptul de renunţarea la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.


Limitare de responsabilitate

Nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la orice fel de pierderi.

SC Superhero Hype SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care găzduieşte site-ul.


Termenii şi condiţiile generale de vânzare, ca şi preţurile sunt acceptate în deplină cunoştinţă de către cumpărător, actul de cumpărare implicând acceptarea imediată şi totală a prezentelor condiţii de vânzare.

 

Conflict de interese


Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente.

Orice conflict apărut intre SC. Superhero Hype SRL. şi clienţi se va încearca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.

 

Diverse:

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlaltor clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni Termenii şi Condiţiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.


SC. Superhero Hype SRL. funcţionează conform tuturor prevederilor legislaţiei României în vigoare; SC. Superhero Hype SRL. nu este răspunzătoare pentru eventualele greşeli de tipar, preţuri sau caracteristici ale produselor. De asemenea, SC. Superhero Hype SRL. nu este răspunzătoare de datele furnizate de către furnizorii săi.


Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.kzinc.ro.

Termenii şi condiţiile prezente mai sus pot fi modificate fără preaviz.