Plata Ramburs

Numerar la Livrare – Platesti numerar la primirea coletului, contravaloarea comenzii si pretul transportului.

Preţurile prezentate sunt exprimate în RON și includ TVA 19%.

Preţul de achiziţie prezentat pe factură va fi acelaşi cu cel prezentat pe site la momentul achiziţiei, preţ la care se adaugă şi costurile de livrare.

Cotravaloarea produselor comandate precum si a transportului, se plateste curierului in momentul primirii comenzii.

 

Plata Online – Card

Daca ati ales metoda de plata Online prin card bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Plata in rate – TBI Pay

Poti plati in 4 rate egale fara dobanda la orice comanda cu suma cuprinsa intre 100-1000 lei. Ai 0% dobanda, 0 comision si nu ai nevoie de card.

Plaseaza produsele in cos, selecteaza metoda de plata TBI Pay, si apasa “Plaseaza comanda”. Vei fi directionat automat catre pagina TBI Pay, unde vei completa datele tale, iar in 24h vei primi raspunsul TBI, daca plata in rate a fost aprobata.