Kryptonited Z.inc ofera publicului din Romania o gama vasta de produse (imbracaminte, figurine, accesorii) cu super eroii vostri preferati apartinand Marvel si DC, cu personaje din filmele si serialele care au avut un mare impact de-a lungul timpului (Star Wars, Game of Thrones, Harry Potter, The Simpsons, Breaking Bad, The Hobbit, Disney, Looney Tunes si multi altii), personaje manga (Pokemon, Dragon Ball Z, Naruto), precum si personaje din jocuri video (Mario, Assassin’s Creed, Diablo etc.).

Incercam prin intermediul magazinului nostru sa facem accesibile anumite produse ce inainte nu se puteau gasi in Romania, produse cu o tematica actuala si foarte cautata. Toate produsele sunt licentiate in mod oficial, clientii nostrii putand sa se bucure de produse de inalta calitate.

Pentru a fi la curent cu noile produse pe care le aducem si promotiile pe care le derulam, nu uitati sa dati LIKE paginii noastre de Facebook.

Pentru informatii ne puteti contacta la adresa de mail comenzi@kzinc.ro, pe pagina de Facebook sau la numarul de telefon: 0723655586.

Kryptonited Z.inc: Where everything is made of awesome!