Termenul de livrare este de 24-48 de ore, socotit de la data confirmarii finalizarii comenzii dvs. (cu excepţia zilelor nelucrătoare). Acest termen poate fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Costul livrarii

Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei

Livrare Curier Rapid: 15 lei

Info livrare

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse nu se afla pe stoc, veti fi instiintati in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul similar daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord, in cazul in care cel initial nu se afla pe stoc.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele pot fi inlocuite de catre noi (in limita stocului) daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 ore de la primirea coletului. Daca observati ca punga de curierat are urme de deteriorare va rugam sa luati legatura cu noi in momentul primirii coletului, inca in prezenta curierului si fara a o desface.

Kryptonited Z.inc nu poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori extremi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul sa livreze la timp, fapt pentru care Kryptonited Z.inc nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea produselor la timp din culpa firmei de curierat.